På strandtur i januar. Bli med til Larvik!

Etter mange uker ute av drift på grunn av en smertefull arm, er det godt å kunne reise på tur igjen. Denne gangen til Larvik, bare halvannen times kjøretur hjemmefra. Og nok en gang en stor takk til appen Park4night, som fant en liten strandperle til oss. Og det beste av alt – ikke et forbudsskilt å se. Lenge leve fricamping!

4. februar 2023 

Denne gangen er Pia med. Og takk og pris for det, for jeg trenger hjelp til det meste. Så er det alltid trivelig å være to på tur. Men nå er det lys i tunnelen for armen og helsa. For 20. februar ligger jeg under kniven på Lovisenberg diakonale sykehus. Armen skal endelig fikses.

Men nå på tur. Larvik neste! Så ta en titt på bildene og filmen, gode bobilvenner. Godt å vite at et bilde sier mer enn tusen ord, når armen setter grenser for skrivelysten.

Stedet vi bestemmer oss for heter visstnok Jordfallstranda. Og varsomme som vi er finkjemmer vi plassen for å se om det faktisk er greit å stå her. Ingen forbud å se. Johooo!

Så da er vi raske med å få ut terrassen og fyre opp bålpanna.

Terrassen du ser på bildet er montert på vår bil som et testprosjekt for produsenten. Terrasseskuffen ble lansert på Caravanmessen i september, og jeg fikk i oppdrag å teste prototypen i fjor høst og gjennom vinteren. Og så langt funker den veldig bra. Sjekk filmen. Mer info finner du på allterrain.no.

Med vår nye bålpanne fra Bålstedet er det bare å kose seg utendørs, selv om vi fortsatt skriver januar. Denne bålpanna er perfekt å ta med på bobiltur. Den tar liten plass i bilen og er designet for å etterlate minimalt med spor etter at vi har kost oss rundt bålet en hel kveld.

For en kveld det blir!

Så våkner vi til dette. Vakkert! Soloppgang i verdensklasse 🙂

Det blir en kopp kaffe og en deilig frokost, før vi setter bobilsnuta nordover. Vi skal nemlig til Oslo på besøk til våre mødre, barn og barnebarn. Stas!

Farris Bad er også verdt et besøk. Vi var der bare tre dager etter denne turen. Anbefales på det varmeste!

Takk for oss, Larvik. Vi skal tilbake for å se mer av deg. Har fått mange gode tips om fantastisk fine plasser i dette vakre området.

Se filmsnutten fra turen til Larvik her…

Snart legger jeg ut en kavalkade fra turene i fjor høst.
I mellomtiden, takk for følget. Og følg med videre!

Se alle turene fra start til mål her!
Se filmer fra alle turene her!

Følg meg gjerne på Facebook!

Close Menu