Ingen ting er bedre enn å dele friheten og reisegleden med andre. Med deg, for eksempel.

Fra 2014 til 2019 hadde jeg et fantastisk godt samarbeid med Ferda, tidligere Sørlandets Caravansenter, et fellesskap som har resultert i rundt 25.000 spennende mil og rundt 300 reisebrev fra de utroligste byer, steder og veier rundt i Europa. Og fra januar 2020 var jeg sjef i eget hus på hjul.

Sagt med ett ord – FRIHET!

Fra første kilometer har det vært en sann fornøyelse, og etter syv aktive bobilår kan jeg trygt si at jeg aldri har følt meg friere enn når jeg har satt meg bak rattet for å styre mitt hjem på hjul mot det ukjente.

Veldig klar for tur til Portugal i november 2018.

Har alltid vært en fri sjel

Fra naturens side er jeg freelancer på min hals, og jeg har jobbet for meg selv med kommunikasjon i over 45 år, både som Art Director, tekstforfatter, kursleder, illustratør, kunstner og gallerist – og de siste syv årene som blogger.  

Globia og jeg storkoser oss i Amsterdam.

Som en godt voksen ringrev midt i de glade 60-åra vil jeg helt klart kalle meg en livsnyter av rang, en følsom nysgjerrigper som har lett for å ta inn alt som skjer rundt meg, en vagabond som tiltrekkes av det ukjente rundt neste sving. Og i all beskjedenhet kan jeg vel si at jeg har talent for å fange øyeblikket.

Her er Pia og jeg i Sopot.

Nå skal jeg også være så ærlig å si at det kommersielle jaget i reklamebransjen kastet meg ut i en livskrise som nesten tok livet av meg for noen år siden. Totalkollaps, både økonomisk, fysisk, psykisk og sosialt. Jeg brukte nærmere 10 år på å komme tilbake, og har nok etter kollapsen laget meg noen nye definisjoner på verdi og livskvalitet. Les hele historien min her.

Fint lite – kunne ikke sagt det bedre!

I mitt hjem på hjul har jeg fint lite, men absolutt alt jeg trenger på 12 kvadratmeter. Fint lite. Fantastisk fint, og befriende lite. Og jeg savner ikke en eneste kvadratcentimeter! Endelig kan jeg sette av tid og rom til mitt eget liv, og ikke bruke den dyrebare tiden, pengene og energien på å forvalte alt jeg egentlig ikke trenger.

Jeg har tre voksne vidunderlige barn, fire barnebarn, to bonusbarn og to bonusbarnebarn. Og jeg er samboer med godeste Pia, som innimellom blir med på tur en uke eller tre. Kan man ha det bedre?

Gleder meg stort til fortsettelsen. Og takk for at du slår følge med meg!

Per
+47 91617405
per@vieveier.no

Følg meg gjerne på Facebook!

Close Menu