Kortreist campingglede på Bogstad

– Det er ikke lengden det kommer an på, tenker jeg, og reiser en kort liten tur fra Ekeberg til Bogstad camping med mitt rullende kontor for å få et par gode arbeidsdager i vakre omgivelser.

Januar 2016

Når jeg kommer til plassen litt utpå ettermiddagen booker jeg meg inn, og betaler 340 kroner for én natt inkl. strøm og én dusj! Den dyreste plassen jeg har vært på siden jeg begynte å reise rundt i landet i juni. Kanskje fordi plassen er den eneste her i Oslo-området som har vinteråpent?

– Jaja, tenker jeg, og bruker istedet energien på å finne meg til rette, sette på varmen og kose meg.

Da jeg våkner om morgenen er den andre bobilen på besøk her iferd med å reise. Jeg er alene her, men overhodet ikke ensom, for dette er et godt liv! Tenk deg – på tur rundt langs norske vinterveier med nye vakre omgivelser og nye inntrykk – og samtidig på jobb! For det å ha denne bilen som kontor er helt knall.

Med printer og alt jeg trenger i bilen skal dette bli to fine arbeidsdager i vakre omgivelser, rett ved siden av Bogstad golfbane og Bogstadvannet. Og etter to-tre timers intenst arbeid tar jeg meg en tur ut i det fine været. Kaldt, men vanvittig vakkert.

Så tilbake til kontoret for å jobbe noen timer til – i solnedgangen. Varm magisk ettermiddagsol skinner i lakken på det nyvaska kontoret mitt. Og inne er det godt og varmt.

Jeg blir her på Bogstad til dagen blir til kveld. Og nok en gang får jeg med meg en magisk solnedgang.

Hvor jeg er om noen dager? Tja, hvem vet. Den som lever for se. Det nærmer seg jul…

Se filmene fra turene rundt på norske vinterveier her.

Se alle turene fra start til mål her!
Se filmer fra alle turene her!

Følg meg gjerne på Facebook!

Close Menu