Herre i eget hus

I fem år har jeg vært så heldig å få kjøre rundt i Europa med bobiler som Ferda (tidligere Sørlandets Caravansenter) har stilt til disposisjon for meg. Til nå har jeg tilbakelagt 10.000 smertefrie mil uten problemer av noe slag, noe som er helt enestående, spør du meg. Og etter en lang vurderingsprosess blant bobilmerkene jeg selv har kjørt har jeg nå investert i egen bil.

Valget falt på en Knaus BoxStar 600 Street MQ, en bybobil etter mitt hjerte, der alt er bygget og lagt til rette for min type turer. Hele året!

Åtte forskjellige bobiler har det blitt på fem bobilsesonger, hvis vi regner med bobilen Morten og jeg hadde på vår aller første jomfrutur til Sverige. Kun ett døgn i en Sunlight bobil, men nok til at jeg ble totalt hekta på livet i bobil.

Det var med denne bobilen frøet ble sådd i april 2015, og jeg var hekta etter ett døgn i en Sunlight bobil!

Etter det har det vært bybobiler for alle penga, bortsett fra bobilen på jomfruturen og en Adria jeg kjørte rundt i Storbritannia med sommeren 2017, pluss en Sunlight på en kort fricamptur i høst.

Denne bybobilen, en Karmann Davis, reiste jeg Norge rundt med i 12 uker sommeren 2015.
Så ble det en La Strada vinteren 2015/16…
…før jeg dro Europa rundt i 2016 i denne flotte bybobilen, en Westfalia Columbus 630.
Så ble det en Adria bobil vinteren og våren 2017, før jeg sommeren samme året styrte Adria’n på venstresiden av veiene i Storbritannia.
Så ble det en Knaus BoxLife 600 høsten/vinteren 2017 og våren/sommeren 2018, blant annet på tur til Øst-Europa.
Høsten og vinteren 2018/19 kjørte jeg en Knaus BoxStar 630, og det ble til og med en tur både til Portugal og til Hellas med denne flotte bybobilen.
Så ble det jammen meg en Sunlight bobil på turen til Ålesund i høst. Fricamp ble det også!

En stor takk til Ferda, som har stilt fantastiske bobiler til disposisjon for meg. Nå trår jeg til på egne hjul. I en splitter ny Knaus bybobil skal jeg nå kruse rundt på nye turer. Herlig at du slår følge!

Per
14. november 2019

Det siste fra bloggen her

Se alle reisene mine her
Se filmene fra alle turene mine her

Følg meg gjerne på Facebook!

Legg igjen en kommentar

Close Menu