Mine mange bobilturer har gitt meg erfaringer og opplevelser som jeg mer enn gjerne deler med andre bobilentusiaster, enten du er nybegynner eller har kjørt bobil i mange år. Og kanskje du og bobilvennene dine vil ha besøk av meg for et foredrag? Ta også gjerne kontakt hvis du er bobilforhandler eller en forening og vil krydre en kveld med mine tips og reiseopplevelser.

Her er noen av foredragene jeg kan tilby:

Råd og tips til førstegangskjøpere

I dette foredraget snakker jeg om hva det er lurt å tenke godt gjennom før du bestemmer deg for type bobil. Jeg viser også film og bilder fra flere av turene mine. Foredraget er på rundt 40 minutter.

Fricamping

Ingen ting er bedre enn å nyte friheten! Og bobilen gir mange muligheter til å nyte følelsen av frihet. I dette foredraget viser jeg film og bilder fra flere av mine fricampingturer, og jeg snakker også om regler og normer vi som fricampere må følge. Foredraget varer i ca 45 minutter.

Italia på kryss og tvers

Sommeren 2016 reiste jeg nedover i Europa, og det ble noen herlige dager gjennom Italia, med en ekstra høsttur for å oppleve mer av Toscana. I 2019 var jeg igjen innom Italia på turen hjem fra Hellas. Nå kan du bli med meg på turene.

Med bobil til Nord-Norge

Jeg har vært nordover flere ganger, og Nord-Norge har fått en spesiell plass i hjertet mitt. Ikke bare på grunn av den storslåtte naturen, men også menneskene jeg har truffet der oppe i den fantastiske landsdelen. Bli med meg på tur nordover!

Mine beste bobilopplevelser

I dette foredraget blir du med meg på mine mest minneverdige bobiløyeblikk. Jeg tar deg også med til mine favorittplasser, både i Norge og nedover i Europa, og jeg lover deg en drøy time med god underholdning!

Ta kontakt!

Jeg kan også tilpasse foredraget til et konkret ønsket tema, som tips om fricamping, nybegynnertips, lurt å tenke på før Europaturen osv.

Over 300 glade bobilentusiaster fant veien til Ferda Grimstad da jeg holdt foredrag om mine turer til Italia.

Om det er en bobilvennegjeng, et bobiltreff eller et større kundearrangement, jeg kommer gjerne på besøk.

Hvis du/dere vil ha besøk av meg, ta kontakt på 91617405 eller per@vieveier.no for nærmere avtale om betingelser og ideelt tidspunkt. Gleder meg til å komme på besøk!

Close Menu