Vinterferiedager og sørlandsidyll ved sjøkanten

Klart det er rart å komme til vakre Gjeving på Sørlandet mot slutten av februar og kjenne på vårfornemmelser som om det skulle vært april. Men som våryre fricampere klager vi ikke. Tvert imot! 

25. februar 2020.

Pia og jeg fjerner skiene etter vinterturen til Valdres og Hallingdal og pakker om bilen for noen snøfrie dager sammen med familie og venner på hytta til min kjære datter og svigersønn. 

Sammen med mine gode barnebarn Max og Bendik reiser vi innom Larvik på et lite besøk hos gode venner, før vi kruser videre mot Gjeving.

«Endelig fremme på hytta. Og mamma og pappa kommer ikke før i morgen. Jippi!»

Her på hytta bor selvfølgelig Pia og jeg i bobilen i vårt eget gode og varme soverom på hjul. Til og med nyvaska sengetøy for anledningen. 

Hyttekos med famile og gode venner.
Alltid vidunderlig å være sammen med deg, min kjære datter!
Pia nyter hytteidyllen og en god bok.

Været veksler mellom regn, kraftig vind og nærmest skyfri himmel, og etter noen fine dager på hytta styrer Pia og jeg bobilen noen få minutter ut til Risøya. 

Her finner vi oss denne plassen. Snakker om idyll! Og her, helt nede ved vannkanten, nyter vi fricampinglivet for alt det er verdt. Om vi savner snø? Neeeiii!

Sørlandsidyll på sitt beste!

Så bærer det hjemover mot hovedstaden. Og vi kjører like gjerne direkte til Flamenco Pizza på Ekeberg når vi utpå ettermiddagen kommer til Oslo. Og her, på selveste Ekebergsletta, nyter vi rund mat i bobilen før vi kjører hjem.

Bon appétit!

En behagelig avslutning på turen, spesielt for min godeste Pia, som alltid står ved grytene når vi er på bobiltur.

Om jeg har brukt mye strøm? Var aldri under 60% av batterikapasiteten, og det etter å ha stått stille ved hytta med dieselvarmer, lys og kjøleskapet på i fire dager. Uten landstrøm, selvfølgelig.

Takk for turen, Pia. Nok en fantastisk vinterfricampingopplevelse sammen med deg!

Her er en liten filmsnutt fra turen:

Og snart blir det fricamping og skjærgårdsidyll i Sverige. Så følg med!

Legg igjen en kommentar

Close Menu