Vi åpner Galleri LaVie i Tvedestrand med utstillingen «Alene»

Etter noen års galleridrift i Oslo er det fantastisk å endelig kunne ønske velkommen til gjenåpning av vårt kjære Galleri LaVie, og nå i Tvedestrand. Så hjertelig velkommen til galleriåpning i Holgata 11 lørdag 16. oktober kl 13.00! Og får du ikke med deg åpningen, vit at utstillingen «Alene» kan oppleves frem til 31. oktober.

13. oktober 2021

Verden har vært gjennom en smertefull og krevende tid, der mange av oss i alt for lang tid har kjent på ensomhet og utenforskap. noe mange av våre ungdommer sliter med konsekvensene av etter pandemien. Det er derfor på tide å gi alenefølelsen et uttrykk.

Åpenhet er veien tilbake

Noe av det viktigste vi kan gjøre etter lang tids isolasjon er å uttrykke oss i møte med andre mennesker. Enten vi tegner, maler, skriver, lager musikk eller snakker, vårt håp er at utstillingen vil inspirere til å gi ensomhetsfølelsen et ektefølt uttrykk, og at vi gjennom åpenheten kan finne tilbake til fellesskapet.

Å tegne hva jeg følte var den beste terapien for meg når jeg hadde det som verst.

Mange av bildene på utstillingen er fra en brutal og ensom livsprosess som jeg var gjennom for 25 år siden. Les mer om min historie her.

Maleri av Tom Solem

Vi viser også bilder av Pia Gjølstad, Maria Angell, Helene Ness Jørgensen, Tom Solem, Dag Storaker og Gro Hege Bergan, som med sine arbeider formidler nettopp denne alenefølelsen, men også håpet og troen på en lysere og bedre fremtid i et spill levende fellesskap. 

Smykkedesigner Ammi Frej og glasskunstner Beth Bakke Fon gir ekstra glans og liv til utstillingen med sine fantastiske arbeider. Verdt å se.

Så har vi også en egen liten gallerikrok med bilder og bøker til å smile av.

Ordfører Marianne Landaas vil også være til stede på åpningen. Foto: Øystein K. Darbo / Tvedestrandsposten.

Ari Behn i Galleri LaVie fra 6. november 

Foto: Paul Weaver/Nettavisen

Som en forlengelse av utstillingen «Alene» har vi gleden av å invitere til utstilling med arbeidene til Ari Behn fra 6. november. Mer info kommer.

Kommer du til Tvedestrand med bobil er det flere parkeringsmuligheter.

Åpningstider etter lørdag 16. oktober:
Fra torsdag til søndag, klokka 12 til 17.

Her er en liten filmsnutt om galleriåpningen…

Høsten er en perfekt årstid for fine bobilturer, og mens Pia er klar for gjester i galleriet er jeg snart på tur igjen. Følg med!

Se alle turene fra start til mål her!
Se filmer fra alle turene her!

Følg meg gjerne på Facebook!

Legg igjen en kommentar

Close Menu