Sprengt torsk, bobilmat på ett bluss

TIPS 1 i serien «Hvem har sagt at Per ikke kan lage mat?»
I en liten bobil er det viktig å gjøre det enkelt. Så her har du en matrett som alle med minst ett kokebluss kan tilberede.

Putt fisken i gryta, og ha i en skvett med saltvann, så fisken kjenner seg hjemme. Strø på litt salt eller sukker, alt etter hva du liker best.

Bare pass på at ingen er i nærheten når du skal sprenge torsken, og at alle luker er strengt. Og vil du være på den sikre siden, bruk heller et granateple. Det teite er selvfølgelig at eplet vil etterlate seg eplesmak i fiskekjøttet, men du unngår garantert å gå på en kraftig smell. Og viktig: Kjøp nok fisk!

Har du tid og lyst kan du jo koke noen poteter også. Da bruker du bare blusset ved siden av. Og poteter får du kjøpt i vanlige dagligvarebutikker.

Og trenger du av en eller annen grunn flere tips om hvordan du sprenger torsken, klikk her!

Bånn apetitt!

Legg igjen en kommentar

Close Menu