Gleden er på vår side!

Vi sier det igjen. Ingen ting er bedre enn å dele reisegleden med andre. Og akkurat nå kjennes det ekstra godt å bruke tia til å bla litt i minneboka og finne frem eventyrlige turopplevelser som kanskje kan vekke til live reiselysten og drømmene om neste tur. Og neste tur der igjen …

4. april 2020

Vi er alle i pausemodus nå om dagen, en unntakstilstand der vi ikke aner noe om morgendagen. Vi kjenner på fortvilelse og maktesløshet, og mediehverdagen preges av dyster realitet, uansett hvor du vender blikket. Og midt i alt dette trenger vi virkelig å stikke av litt. Uten å flytte oss en eneste meter.

Drømmereiser er lov!

Aldri har vel begrepet drømmereiser passet bedre. Det er lov å drømme seg bort og ut på tur, selv om bobilen står dønn stille. 

Som alle andre bobilentusiaster har vi slått oss til ro med at det kan bli lenge til vi igjen kan trille ut på veien med vårt gode hjem på hjul.

Men det går overraskende bra, nettopp fordi vi kan kose oss med alle de fantastiske turene vi allerede har hatt, både Pia og jeg sammen og jeg alene.

Og har du også glede av at vi deler, ingen ting vil føles bedre for oss enn det akkurat nå. Gleden er virkelig på vår side! Takk for at du følger oss.

Påskeklem fra oss to 🙂

Klikk deg inn på turene og bli med fra start til mål!

Europa 2020
Norge 2020
Norge 2019
Hellas sommeren 2019
Portugal høsten 2018
Øst-Europa sommeren 2018
Norge sommeren 2018
Norge høsten 2017
Storbritannia sommeren 2017
Italia og Toscana høsten 2016
Europa rundt sommeren 2016
Norske vinterveier 2015 – 2020
Norge rundt på 90 dager 2015

> Se filmer fra alle turene her!

Følg meg gjerne på Facebook!


Dette innlegget har 4 kommentarer

 1. Kanskje mer enn noen gang gir du anledning til å drømme oss bort og føle at man er på en reise gjennom fagre landskap – hvor stress og mas er lagt igjen hjemme. Du får oss til å glemme at vi i disse dager ikke kommer særlig langt og spesielt nå som vi mates inn med dystre tall om viruset som har kneblet en hel verden i kne. Nettopp da er det godt at du tar oss med hvor viruset ikke kan nå noen av oss.
  Med sikker og rolig fortellerstemme loser du oss med på ferden.
  Takk Per, for at vi får være med deg på tur!
  PS! Du skriver forresten utrolig godt!
  GOD PÅSKE🐣🐣🐣

  1. Så fantastisk hyggelig og inspirerende melding å få, Sigbjørn! Hjertelig takk! Og god påske til deg og dine 😊🐣❣️

 2. Hei,flotte turer du/dere tar oss med på. Ja vi må vel «drømme»lenge før man kan ta en tur med Bobilen. Men det kan jo bli en fin tur ut av drømmene. Vi pleier å lage en billed bok etter hver tur vi har vært på.Så koselig å sitte å bla i den. God tur videre,når og hvor det blir. 😀

  1. Hei Grete! Takk for hyggelig melding. Og god tur til dere også, som en «drømereise» nå for tiden i bildeboka, og når det er greit igjen å trille ut på nye turer 🙂

Legg igjen en kommentar

Close Menu